Üzletági tájékoztató az enneagram tükrében

Egy elképesztően hatásos üzletági tájékoztatón vettem részt tegnap, amire érdemes ránézni az enneagram karakterek felől is.

🎉Az üzeltágvezető enneagram 3-as, a Motivátor, a sales-es archetípusa remek hangulatot teremtett, és csodásan vezette a külső tényezőktől (ijesztő világ, háború, infláció) a közös belső világunk felé (a cég hogyan van mindezzel) a figyelmet.

🦉Ezután érkezett 4 zseniális fejlesztő kolléga, akik a többiek elé kiállva a maguk visszafogott alaposságával röviden beszámoltak azokról a projektekről, amikben részt vettek. Pont erről a mozgásról írtam a posztomban: a Megfigyelő lépjen ki a többiek elé, és vállalja fel amit és ahogyan csinál. Csodálatos nyitás volt ez mindannyiuktól! A beszámolókat a 2-es (a Segítő) scrum master belépése könnyítette és gördítette puhán tovább.

🐎És az egészet a Hős, a lojális 6-os zárta, aki mindent tudni akar, ezért mindent alaposan körbejár, megmagyaráz. És ott áll mindenki mellett.

🥇Srácok, őszintén gratulálok! Nem tagellek Benneteket a bejegyzésben, de ha van kedvetek, jelentkezzetek bátran egy kommentben!

Nagyon mély megélés volt ez nekem. Tudom, hogy nem a fentiek miatt raktátok így össze, hanem organikusan történt mindez, ezért lett hiteles, őszinte, és nem manipuláló. Ez ismét azt bizonyítja nekem, hogy a szeretetteli, minőségi figyelem olyan dolgokat teremt, amit aztán örömmel követ az elme. És az elme követ, nem pedig diktál.

Hálát, örömet és szeretetet érzek. Akik azt gondolják, ennek nincsen helye az üzleti világban, a szoftveriparban, azoknak azt üzenem, hogy de!❤️